AANDACHT
VOOR IEDEREEN

Geestelijk verzorger Jannozien Moggré

Jannozien Moggré

Geestelijk verzorger
Jannozien Moggré

Nadat ik in een zorginstelling als geestelijk verzorger gewerkt heb, ben ik sinds 2019 als zelfstandig geestelijk verzorger actief in Rijswijk en de regio Haaglanden.

Als het leven door omstandigheden aan zin verloren heeft, bied Ik u in uw thuissituatie graag een luisterend oor om op verhaal te komen.

Het onder woorden brengen van de wirwar aan gedachtes die u bezig houden, kunnen helpen de chaos in je hoofd te ordenen. Hoe en waar vind je moed en kracht om verder te gaan? We gaan samen op zoek naar perspectief vanuit uw persoonlijke levensbeschouwing.

Ik heb een open houding naar allen, zelf leef ik vanuit de christelijk-oecumenische levensbeschouwing. Naast geloofs- en levensvragen, richt ik me op rouw- en verliesverwerking, mensen met beginnende dementie en hun naaste, palliatieve zorgvragen en stervensbegeleiding.

Op de site: www.weetugezien.nl kunt u meer lezen over mijn motivatie en werkwijze.

Levensbeschouwing: christelijk-oecumenisch met een open houding naar ieder mens

Werkgebied:
Den Haag e.o.: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg
Delft Westland Oostland: -
Nieuwe Waterweg Noord: -