AANDACHT
VOOR IEDEREEN

IMG_3081

Godian Ejiogu

info@peaceservant.nl
06 50 91 48 42

Geestelijk verzorger
Godian Ejiogu

Het juiste antwoord vinden op je levensvragen en zinvragen voorkomt dat je geestelijke problemen krijgt. – Godian Ejiogu.

Het samen zoeken naar het juiste antwoord op je cognitieve vragen is mijn inzet. Want het krijgen van onjuiste antwoord op je levensvragen kan verwarrend werken. In het leven komt ieder mens af en toe in aanraking met de bijbehorende vragen. Het kan gaan over het zoeken naar de betekenis van een droom die je had of een gebeurtenis in eigen leven. Het kan zijn dat het leven van de ander vragen oproept in je eigen leven.

Specialisatie: Ik ben gespecialiseerd in culturele sensitief zorg voor niet-westerse afkomstigen. Ik geef scholing, groepsconsulten en individuele consulten, ook aan Westerse professionals.

Levensbeschouwing: Rooms katholieke wortels van Afrikaanse afkomst, wel sta ik met mijn spiritualiteit boven religies. Ik zie de mens en maak contact met de mens. Het gaat om de zorg voor de ziel en geest die uniek is in ieder mens.

Werkgebied: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg,Wassenaar, Zoetermeer, Bleiswijk, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Delft, Westland, Hoek van Holland, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis