AANDACHT
VOOR IEDEREEN

annechien-oldersma

Annechien Oldersma

Geestelijk verzorger
Annechien Oldersma

Mijn naam is Annechien Oldersma. En ik hou van mensen. Eerder in mijn werk als wijkverpleegkundige en sinds 2013 ook als geestelijk verzorger. Ik werk in de huizen voor onze ouder wordende mens. Daarnaast werk ik in de thuiszorg, het hospice en op persoonlijke aanvraag.

Ik ben opgegroeid in een protestants milieu, onderwezen in tal van religieuze en spirituele stromingen en lid van het humanistisch verbond. Met de grote verhalen ben ik bekend. Maar het verhaal wat er echt toe doet is uw verhaal, uw waarheid, uw leven. Daarnaar luister ik.

Als u mij binnen laat ga ik zitten en luister. Soms stel ik een vraag om nog beter te kunnen luisteren. En als u mij toelaat loop ik met u mee in het verhelderen van dat wat u het meest raakt, waar u het meest mee zit of wat u ten diepste bezighoudt.

Ik ben lid van de VGVZ, lid van de NVPO en SKGV geregistreerd.

Levensbeschouwing: algemeen geestelijk verzorger

Werkgebied:
Den haag e.o.: Zoetermeer
Delft Westland Oostland: Bleiswijk, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Delft
Nieuwe Waterweg Noord: Schiedam, Vlaardingen, Maassluis