AANDACHT
VOOR IEDEREEN

Geestelijk verzorger Barbara Zwaan

Barbara Zwaan

barbarazwaan@planet.nl
06 13 45 85 30

Geestelijk verzorger
Barbara Zwaan

In gesprekken met mensen in kwetsbare situaties luister ik graag vanuit een open en empathische grondhouding naar wat er in hen leeft en begeleid hen bij het zoeken naar krachtbronnen die bemoediging en nieuwe zin kunnen brengen.

Dat doe ik met veel plezier, want ieder mens heeft een eigen, uniek verhaal dat de moeite waard is. Waarbij ik ook geloof dat ‘het wezenlijke onzichtbaar is voor de ogen’, zoals Antoine de St Exupéry het verwoordt in De kleine prins. Samen kijken naar wat er echt toe doet en nodig is, is dan ook waar het mij in ontmoetingen om gaat.

Levensbeschouwing: Ik heb protestantse wortels en zoek regelmatig de stilte op in kloosters. 

Werkgebied:
Den Haag e.o.: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer
Delft Westland Oostland: Pijnacker-Nootdorp, Delft
Nieuwe waterweg Noord: -