AANDACHT
VOOR IEDEREEN

Geestelijk verzorger Maria Boersma

Maria Boersma

06 86 86 85 96

Geestelijk verzorger
Maria Boersma

Als Geestelijk verzorger met ervaring in de verpleging en de welzijnssector ben ik een aandachtige gesprekspartner. Ik vind het zinvol om stil te staan bij wat iemand in het leven meemaakt en hoe je dat kunt duiden en ermee (leren) omgaan. Ieder mens heeft zijn eigen krachtbron en innerlijke wijsheid. Soms kan het gebeuren dat  het contact daarmee vertroebeld is. Mijn ervaring is dat, als je daar samen naar luistert en kijkt, dat een helende en helpende uitwerking kan hebben. Dit is gebaseerd op eigen ervaring en op ervaring met anderen die ik daarin mocht ontmoeten.

Levensbeschouwing: Ik voel mij geïnspireerd door diverse stromingen te weten het vrijzinnig protestantisme, katholicisme, jodendom, boeddhisme, humanisme en het soefisme.

Werkgebied:
Den haag e.o.: Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer
Delft Westland Oostland: -
Nieuwe Waterweg Noord: -