AANDACHT
VOOR IEDEREEN

Geestelijk verzorger Rico Kremer

Rico Kremer

info@ricokremer.nl
06 10 37 73 91

Geestelijk verzorger
Rico Kremer

In mijn werk als geestelijk verzorger (achtergrond theologie en humanistiek) in een Haagse zorgorganisatie vragen cliënten, familieleden en zorgmedewerkers soms of geestelijke ondersteuning ook mogelijk is in de thuissituatie. Dankzij Haagse Zin bestaat die mogelijkheid! Ik begeleid met name mensen in hun laatste levensfase, maar heb ook ervaring in de begeleiding van mensen die de diagnose “dementie” hebben gekregen.

In de afgelopen 15 jaar heb ik een bijzonder ondersteuningsmethode ontwikkeld voor mensen met dementie die een gemiddelde hoger opleidingsniveau hebben. Omdat ik fulltime werk kan ik maar enkele cliënten in de thuissituatie per maand aannemen. Die cliënten kunnen rekenen op een snelle start en deskundige begeleiding.

Werkgebied: Den Haag de stadsdelen:
Scheveningen, Segbroek, Centrum en Haagsche Hout
Wassenaar