VERHELDERENDE
GESPREKKEN

Ondersteuning bij corona

De corona-crisis treft iedereen. Het alledaagse leven is ongewoon. Voor velen betekent dit minder bezoek en aanspraak, vaker is er alleen op afstand contact. De onzekerheid en het ongewisse over wat komen gaat, maakt kwetsbaar en kan verschillende gevoelens, waaronder angst, oproepen. Het kan helpen om dan even met iemand te spreken. Een luisterend oor voor al je vragen en onzekerheid, een steuntje in de rug om het vol te houden. Als geestelijk verzorgers van Haagsche-Zin weten we hoe belangrijk het is om steun en houvast, rust en ordening te houden en/of te vinden in onzekere tijden.

Vanuit Haagsche-Zin bieden wij u graag ondersteuning in deze ongekende, roerige tijd

U kunt ons bellen via onderstaand telefoonnummer, als u ons niet direct aan de lijn krijgt dan kunt u de voicemail inspreken en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel: 06 82 38 85 20

Ook als zorgmedewerker of medewerker in het sociale domein kunt u een cliënt aanmelden voor een gesprek.

Bent u minder van het spreken, dan is ook een mogelijkheid om via de blog: zinvol in Den Haag een gedachte te schrijven. Wij vanuit de Haagsche-Zin zullen hier op reageren maar ook anderen kunnen dat doen om elkaar zo te motiveren en te bemoedigen in deze periode.

Ieder beleeft het op zijn of haar manier en tegelijk hebben we elkaar nodig om er doorheen te komen.